Oasen kiest voor Youforce van Raet

Drinkwaterbedrijf Oasen kiest voor de geïntegreerde eHRM-oplossing van softwareleverancier Raet. Het drinkwaterbedrijf wil de moderne hr-portal Youforce inzetten om zijn hr-processen efficiënter in te richten en kosten te besparen. Daarnaast heeft Oasen in Youforce een krachtige tool gevonden voor zijn 270 medewerkers om zelf keuzes te maken binnen de arbeidsvoorwaarden in de cao van waterbedrijven.

Voor de hr-afdeling is het verwerken van de keuzes binnen flexibele arbeidsvoorwaarden een zeer arbeidsintensief proces. De oplossing Flex Benefits binnen Youforce zorgt ervoor dat deze keuzes automatisch en foutloos worden verwerkt in de personeels-en salarisadministratie.

‘Oasen vindt het belangrijk dat zijn medewerkers op een prettige en moderne manier hun werk kunnen doen’, zegt Wim Cornelisse, projectleider e-HRM bij het drinkwaterbedrijf. 'Het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget speelt hierin een grote rol. Bijna net zo belangrijk is de tooling die onze medewerkers hiervoor beschikbaar hebben. Met Youforce kunnen onze medewerkers eenvoudig hun keuzes maken en direct de gevolgen inzien voor hun salaris, pensioen en verlofuren.’

Meer gemak en inzicht

‘Met de toenemende vergrijzing merken wij dat in veel sectoren aantrekkelijk werkgeverschap aan belang wint’, zegt Raet-ceo Cees van den Heijkant. ‘Om aantrekkelijker te zijn voor jongere medewerkers komt in cao’s steeds meer ruimte voor persoonlijke budgetten en flexibele invulling van arbeidsvoorwaarden. Bij de ontwikkeling van onze software zetten wij de medewerkers van onze klanten meer en meer centraal zodat zij hun eigen gegevens eenvoudig kunnen inzien en aanpassen. Organisaties geven we hiermee de zekerheid dat zij aansluiten bij de wensen van de huidige en nieuwe generatie medewerkers die altijd en overal toegang willen tot hun gegevens via moderne tools. Voor medewerkers betekent dit meer gemak en inzicht terwijl de werkgever, mede vanwege de integratie met andere hr-processen, efficiënter gaat werken en flinke besparingen realiseert.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-23T15:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.