Oracle koopt BigMachines om cloud-ERP

Dit artikel delen:
Overname

Bedrijfssoftwareleverancier Oracle neemt voor een onbekend bedrag BigMachines over. Deze leverancier van erp-cloudsoftware is gespecialiseerd in configure-, price- en quote-oplossingen (cpq). De cpq-cloud van BigMachines zet verkoopkansen om in omzet door het orderproces te automatiseren met verkoopbegeleiding, dynamische prijsstelling en een eenvoudig te gebruiken goedkeuringsproces in de workflow. De software is vanaf overal te benaderen op elk apparaat.

Bedrijven die hun verkoopproces geautomatiseerd hebben, vertrouwen vaak op handmatige, omslachtige en losgekoppelde processen om kansen in orders om te zetten. Hierdoor ontstaan fouten, worden er extra kosten gemaakt, komt omzet later binnen en gaat het ten koste van de klantervaring.

De cpq-cloud van BigMachines werkt als een verlengde van de verkoopautomatisering. Het creëert een optimale offerte, waarmee verkopers eenvoudig complexe producten kunnen samenstellen en prijzen. Hierbij kunnen ze kiezen uit de beste opties, krijgen zij gunstige voorwaarden en het bevat upsell-mogelijkheden en renewalls in geautomatiseerde workflows.

Door BigMachines te combineren met Oracle’s cloudoplossingen voor marketing, sales, social, commerce en service clouds ontstaat een slimmere end-to-end cloudoplossing die verkopers productiever maakt, de klanttevredenheid verhoogt en bedrijven sneller omzetgroei laat realiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-23T17:49:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.