Infor stelt nieuwe topvrouw aan als CFO

Dit artikel delen:

Nicole Anasenes

Infor, een van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware, heeft Nicole Anasenes benoemd tot chief financial officer (cfo). Anasenes legt verantwoording af aan Charles Phillips, de bestuursvoorzitter van Infor, en zal deze maand starten in het hoofdkantoor in Manhattan. Anasenes is de opvolger van Kevin Samuelson die naar Backcountry.com is vertrokken, een Amerikaanse online-winkel voor buitensportartikelen. Anasenes (ex-IBM) is de vierde vrouw die bij Infor een toppositie bekleedt.

Naast Anasenes staan er nog drie andere vrouwen aan de top: operationeel directeur Pam Murphy, Marylon McGinnis, senior vice president Global Support, en Mary Trick, senior vice president Global License Management & Maintenance. Eerder dit jaar kondigde Infor een intern initiatief aan, het Women’s Infor Network. Dat is een loopbaanontwikkelingsprogramma met een strategische nadruk op de groei van vrouwelijk talent binnen het bedrijf.

Voor de overstap naar Infor was Anasenes actief binnen een aantal divisies van IBM. Net als haar voorganger Samuelson zal ze bij Infor ook actief betrokken zijn bij het overnamebeleid. Daarnaast bemoeit ze zich ook in het bijzonder met het recent geïntroduceerde UpgradeX-programma, waarbij klanten naar de cloud kunnen migreren voor een vaste vergoeding van 55.000 dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-14T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.