Ciber helpt SAP-klanten naar cloud-ERP

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Ciber en softwareleverancier SAP hebben een samenwerking gesloten voor het leveren van licenties voor de cloud-diensten van SAP. De samenwerking is vooral gericht op SAP-klanten die hun on premise erp-software willen vervangen voor erp via de cloud.

Door de nieuwe partnerovereenkomst voegt het ict-dienstenbedrijf de volledige business suite van SAP Business Bydesign toe aan het licentie-aanbod. Ciber heeft ook de beschikking over licenties voor Human Capital Management-oplossingen van Successfactors en crm-oplossingen van SAP.

Ciber speelt in op de groeiende vraag van klanten naar cloud-diensten. Het dienstenbedrijf helpt klanten bij het plannen, implementeren en aanpassen van hun bedrijfsprocessen en het optimaliseren van onder meer erp-software van SAP.

Martijn van Eijl, SAP-verkoopdirecteur bij Ciber: 'De laatste jaren is de vraag naar cloud-oplossingen sterk toegenomen. In de meeste gevallen gaat het om een mix van on-premise en cloud waarbij een goede integratie cruciaal is.'

De dienstverlener en het softwarebedrijf werken al twintig jaar samen en hebben verschillende partnerovereenkomsten gesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-10T14:31:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.