Ctac en Quadira sluiten Microsoft Dynamics-deal

Dit artikel delen:
Samenwerken

Ict-dienstverlener Ctac gaat de Advanced-Forms oplossing van ecm-softwareleverancier Quadira aan zijn klanten aanbieden. Advanced-Forms is een output management-oplossing voor de opmaak, distributie en digitale archivering van documenten. De oplossing sluit aan op zowel Dynamics Nav als Dynamics AX, maar integratie met SAP behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is Ctac nu in staat om de digitalisering van de uitgaande documentenstroom in te vullen voor klanten.

‘Advanced-Forms is een moderne output management-oplossing die we hebben ontwikkeld op basis van een behoefte bij klanten in diverse marktsegmenten, waaronder bij Dynamics Nav-klanten’, zegt, Quadira-directeur Hajo Kanters. ‘Vele van deze klanten zoeken een oplossing waarmee men zelf de uitgaande documenten kan opmaken, verrijken en vervolgens geautomatiseerd kan versturen. Vaak kan dit alleen worden gedaan door middel van maatwerk door specialisten van erp-partners. Wij merkten dat ook bij de Dynamics-partners de behoefte ontstond om juist deze werkzaamheden tot een minimum te beperken om zich te kunnen concentreren op de erp-implementatiewerkzaamheden.’

‘Advanced-Forms is een oplossing die zich inmiddels bij meerdere bedrijven heeft bewezen op gebied van geautomatiseerde opmaak, verrijking en distributie van documenten en daarom voor Ctac een mooie aanvulling op de dienstverlening rondom Microsoft Dynamics Nav’, zegt Geert Heijmans, Dynamics-directeur bij Ctac. ‘In onze samenwerking levert Quadira de software en Ctac neemt de implementatie en support van Advanced-Forms op zich.’

HSO en Mprise

Ctac is niet de eerste partij die een dergelijke samenwerking met Quadira heeft gesloten. Zo selecteerde Quadira begin november nog HSO voor de levering van Advanced-Forms. Mprise was HSO in april 2013 al voor gegaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-24T09:46:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.