IFS levert IHC Merwede wereldwijde ERP

Dit artikel delen:

Leverancier van bagger- en natte mijnbouwschepen en -apparatuur IHC Merwede kiest voor IFS Applications voor het ondersteunen van zijn kernprocessen. De licentiecontractwaarde van de overeenkomst is circa twee miljoen euro.

IFS Applications wordt geïmplementeerd als één centraal erp-systeem binnen IHC Merwede. Het ondersteunt de belangrijkste strategische doelen van het bedrijf: samenwerking, globalisering en groei. De gefaseerde implementatie is naar verwachting afgerond in 2017 en betreft alle wereldwijde IHC Merwede-vestigingen. IFS Applications vervangt een groot aantal verschillende it-systemen. Door de it-omgeving te consolideren, wint het bedrijf aan flexibiliteit, transparantie en uniformiteit in zijn informatievoorziening. Dat is van groot belang voor de nationale en internationale waardeketen van IHC Merwede.

‘Wij kozen voor IFS Applications vanwege het bewezen track record in de scheepsbouwsector’, zegt Dave Vander Heyde, cfo van IHC Merwede. ‘IFS begrijpt onze business en is dankzij zijn wereldwijde aanwezigheid in staat ons overal in de wereld te ondersteunen en ons te laten werken met één kernsysteem voor erp.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-24T15:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.