Managed hosting door True

Ctac verbetert factuurbeheer Dela Vastgoed

 

SAP-dienstverlener Ctac voert een nieuw invoice-managementoplossing in bij Dela Vastgoed. Het gaat om Readsoft Process Director. Facturen en offertes worden digitaal verwerkt en opgenomen in het erp-systeem van SAP. Readsoft is gebaseerd op het SAP/Chare-platform, een erp-oplossing die is toegesneden op de vastgoedsector.

De dienstverlener uit Den Bosch koppelt de invoice-managementoplossing aan de bestaande Kofax-scanstraat. Daar draait sinds 2012 SAP/Readsoft. Die oplossing wordt nu geoptimaliseerd. Facturen die geen handmatige aanpassingen nodig hebben, worden automatisch verwerkt in de bedrijfssystemen van SAP. In april 2014 moet de implementatie afgerond zijn.

PieterLoeffen,directeur van Dela Vastgoed: 'Dit concept is met name geschikt voor optimalisatie van ketensamenwerking. Self-billing en bijvoorbeeld een portaal of app voor aannemers zijn logische uitbreidingen op de Chare-aanpak. Naast een efficiëntere en professionelere organisatie besparen we zo ook op kosten en onderhoud doordat we het Chare-platform als cloud-oplossing afnemen.'

Woningbouw

Coöperatie Dela is sinds 1941 actief in het beleggen in commercieel vastgoed. Het bedrijf richt zich met name op winkelpanden en middelgrote tot grote winkelcentra. Het bedrijf focust ook op woningbouwprojecten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4971584). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×