Ctac verbetert factuurbeheer Dela Vastgoed

Dit artikel delen:

SAP-dienstverlener Ctac voert een nieuw invoice-managementoplossing in bij Dela Vastgoed. Het gaat om Readsoft Process Director. Facturen en offertes worden digitaal verwerkt en opgenomen in het erp-systeem van SAP. Readsoft is gebaseerd op het SAP/Chare-platform, een erp-oplossing die is toegesneden op de vastgoedsector.

De dienstverlener uit Den Bosch koppelt de invoice-managementoplossing aan de bestaande Kofax-scanstraat. Daar draait sinds 2012 SAP/Readsoft. Die oplossing wordt nu geoptimaliseerd. Facturen die geen handmatige aanpassingen nodig hebben, worden automatisch verwerkt in de bedrijfssystemen van SAP. In april 2014 moet de implementatie afgerond zijn.

PieterLoeffen,directeur van Dela Vastgoed: 'Dit concept is met name geschikt voor optimalisatie van ketensamenwerking. Self-billing en bijvoorbeeld een portaal of app voor aannemers zijn logische uitbreidingen op de Chare-aanpak. Naast een efficiëntere en professionelere organisatie besparen we zo ook op kosten en onderhoud doordat we het Chare-platform als cloud-oplossing afnemen.'

Woningbouw

Coöperatie Dela is sinds 1941 actief in het beleggen in commercieel vastgoed. Het bedrijf richt zich met name op winkelpanden en middelgrote tot grote winkelcentra. Het bedrijf focust ook op woningbouwprojecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-09T11:55:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.