KPN breidt uit met SAP-applicatiebeheer

Dit artikel delen:

KPN breidt het aanbod van erp-diensten uit met functioneel applicatiebeer voor SAP-software en erp-pakketten van andere leveranciers. Het bedrijf leverde al hosting- en beheer-diensten voor SAP-oplossingen en erp-software van andere leveranciers, maar gaat nu ook de applicaties van die bedrijfssoftware beheren. KPN maakte de uitbreiding van de dienstverlening bekend tijdens het VNSG-congres in Maastricht, de jaarlijkse bijeenkomst van Nederlandstalige SAP-gebruikers die dit jaar op 3 en 4 april plaatsvindt.

Eerder dit jaar behaalde KPN al een certificering voor het hosten van SAP-applicaties in een cloud-omgeving. Nu voegt de telecom- en ict-dienstverlener ook functioneel applicatiebeheer voor SAP toe aan het dienstenportfolio.

KPN ziet de uitbreiding naar functioneel applicatiebeheer als een logische uitbreiding van de dienstverlening. 'Klanten kunnen nu bij ons terecht voor een compleet aanbod aan diensten voor cloud-, web- en mobiele applicaties. Ons bedrijf ontwikkelt, test, migreert en beheert applicaties en helpt klanten om van legacy te innoveren naar de nieuwste technologieën.'

Het bedrijf biedt zijn klanten naar eigen zeggen al ruim 25 jaar SAP-hosting en -beheerdiensten aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-04T11:50:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.