KPN verbreedt beheer Oracle en Microsoft

Dit artikel delen:

KPN voegt functioneel applicatiebeheer van Oracle en Microsoft Dynamics toe aan het dienstenaanbod. Het gaat onder meer om Oracle EBS (Enterprise Business Suite), Rightnow en Microsoft Dynamics AX. Eerder maakte het bedrijf bekend dat het de SAP-diensten uitbreidt met functioneel applicatiebeheer.

Dat betreft erp/crm/hrm applicatie-beheer voor gebruikers van de producten van het Duitse softwarehuis. Die uitbreiding werd bekendgemaakt tijdens de VNSG-dagen.

KPN ziet de uitbreiding naar functioneel applicatiebeheer als een logische uitbreiding van de dienstverlening. Het bedrijf wil een compleet aanbod aan diensten bieden voor cloud-, web- en mobiele applicaties. Het ontwikkelt, test, migreert en beheert applicaties en helpt klanten om van legacy te innoveren naar nieuwe technologieën.

KPN levert ruim 25 jaar technische beheer-, hosting-, en applicatiediensten voor erp-software. Het zijn diensten die vanuit het overgenomen Getronics zijn gestart en in 2006 zijn overgenomen door de telecom- en ict-dienstverlener. De diensten worden vanuit het datacenter van KPN geleverd aan klanten in verschillende branches zoals retail, industrie, handel, zorg en telecom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-07T17:06:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.