Managed hosting door True

KPN verbreedt beheer Oracle en Microsoft

 

KPN voegt functioneel applicatiebeheer van Oracle en Microsoft Dynamics toe aan het dienstenaanbod. Het gaat onder meer om Oracle EBS (Enterprise Business Suite), Rightnow en Microsoft Dynamics AX. Eerder maakte het bedrijf bekend dat het de SAP-diensten uitbreidt met functioneel applicatiebeheer.

Dat betreft erp/crm/hrm applicatie-beheer voor gebruikers van de producten van het Duitse softwarehuis. Die uitbreiding werd bekendgemaakt tijdens de VNSG-dagen.

KPN ziet de uitbreiding naar functioneel applicatiebeheer als een logische uitbreiding van de dienstverlening. Het bedrijf wil een compleet aanbod aan diensten bieden voor cloud-, web- en mobiele applicaties. Het ontwikkelt, test, migreert en beheert applicaties en helpt klanten om van legacy te innoveren naar nieuwe technologieën.

KPN levert ruim 25 jaar technische beheer-, hosting-, en applicatiediensten voor erp-software. Het zijn diensten die vanuit het overgenomen Getronics zijn gestart en in 2006 zijn overgenomen door de telecom- en ict-dienstverlener. De diensten worden vanuit het datacenter van KPN geleverd aan klanten in verschillende branches zoals retail, industrie, handel, zorg en telecom.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5050934). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×