Managed hosting door True

KPMG lijft Innovation Factory in

 

Handen schudden

Advies- en accountantsbureau KPMG neemt het Amsterdamse softwarebedrijf Innovation Factory over. Dat bedrijf levert software voor het uitwerken van nieuwe ideeën en innovatie. Innovation Factory is leverancier van softwareproduct PIT, dat staat voor Power Ideas Together. Die software moet die bedrijven helpen om ideeën van binnen en buiten de organisatie op te halen, te delen, te verrijken en verder te ontwikkelen. Volgens de koper past de overname in de groeistrategie van het adviesbureau.

Het overgenomen softwarebedrijf levert onder andere aan ABN Amro, Strukton, Vodafone en Heineken. Volgens Erik Schut, partner bij KPMG en verantwoordelijk voor de adviestak, behoort Innovation Factory tot de wereldwijde top van leveranciers van innovatiesoftware.

Han Gerrits, directeur van Innovation Factory en hoogleraar E-Business & IT-industry aan de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam over de overname: 'Het wereldwijde netwerk van KPMG maakt het mogelijk de door ons ontwikkelde software sneller en breder in te zetten. Daarnaast betekent de gezamenlijke expertise van KPMG en Innovation Factory dat we nu een allesomvattend adviesproduct kunnen aanbieden dat bedrijven en organisaties in staat stelt om hun creativiteit ten volle te benutten.'

Innovatie

Als voorbeelden noemt Gerrits de ontwikkeling van een innovatiestrategie, het stimuleren van nieuwe ideeën en de verbetering van productontwikkeling.

KPMG heeft geen financiële details bekendgemaakt over de overname van Innovation Factory.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5054584). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×