Vos Logistics kiest douanesoftware LSPcustoms

Dit artikel delen:

Transportbedrijf en logistiek dienstverlener Vos Logistics vervangt zijn verschillende lokale douaneoplossingen door één nieuwe standaard oplossing: LSPcustoms van LSP Solutions uit Ede. LSPcustoms wordt geheel als software as a service (SaaS) gebruikt. Met behulp van de nieuwe software verwacht Vos Logistics ondersteuning te krijgen bij de volledige douane-afhandeling. Ook wil het bedrijf door één oplossing te gebruiken op de softwarekosten besparen.

Naast de standaard modules als NCTS (informatiesysteem voor transito/doorvoer goederen) en Sagitta / AGS (aangiftesystemen) beschikt LSPcustoms over een douane-entrepot-administratie.

LSPcustoms is standaard plug & play software. Na ondertekening van het contract zijn bij Vos Logistics binnen twee weken de modules Ncts en Sagitta geïmplementeerd. LSP Solutions gaat de douane-entrepotadministratie met maandaangifte voor Nederland en België nog uitrollen.

Volgens het Edese softwarebedrijf hebben de laatste maanden meerdere grote logistieke bedrijven LSPcustoms in gebruik genomen als standaard douaneoplossing. Met name de module voor de entrepotadministratie spreekt aan, aldus LSP Solutions. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen ruim twintig jaar gespecialiseerd in de softwarematige automatisering en aansturing van logistieke processen. Er zijn twee standaard producten. Naast LSPcustoms is dat het voorraadbeheersysteem LSPwms.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-23T09:29:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.