Quinity en Actuera vormen samen Keylane

Fusie gericht op Europees groeiplan

Dit artikel delen:
Groei

Softwareleveranciers Actuera en Quinity bundelen hun krachten. De nieuwe gemeenschappelijke groep krijgt de naam Keylane. Samen moeten de bedrijven hun Europese groeiambitie waarmaken. Keylane wil een speler van formaat worden op de Europese markt voor standaardsoftware voor verzekeraars en pensioenfondsen. De bedrijven blijven op de Nederlandse markt onder hun eigen naam actief.

Quinity-directeur, Ralf Timmer: 'We vullen elkaar uitstekend aan en hebben dezelfde klantgerichte visie. Met deze integratie willen wij versneld een stevige plaats op de Europese markt innemen. Keylane is daarbij onze roadmap voor het realiseren van die ambitie.' Volgens Timmer is zijn bedrijf marktleider voor standaardsoftware voor verzekeraars in Nederland.

Actuera, naar eigen zeggen Nederlands marktleider op het gebied van software voor pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, bedrijfstakken en pensioenverzekeraars, wordt geleid door ex-Ordina-ceo Ronald Kasteel.

Investeerder Waterland uit Bussum, heeft een meerderheidsbelang in zowel Actuera als Quinity en ondersteunt de groeiversnelling. De directie van het nieuwe Keylane wordt gevormd door Ronald Kasteel, Ralf Timmer en Jan van Reenen.

Keylane wil de Europese groei bereiken op zowel eigen kracht en met behulp van overnames.

Computable Awards

Quinity is voor het QIS-project bij klant Univé genomineerd voor ICT-project van het jaar in het bedrijfsleven 2014. Computable-lezers kunnen tot 14 oktober stemmen op hun favoriete genomineerden voor de Computable Awards 2014.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Keylane

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-01T11:55:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.