Abab stoot ICT-tak af aan Perfection

Dit artikel delen:
Handen schudden

Abab Accountants en Adviseurs heeft zijn tak Abab Automatiseringsadvies uit Veldhoven afgestoten aan Perfection Automatiseringen. In het kader van de transactie zijn beide bedrijven een strategische samenwerking aangegaan en heeft Abab een niet nader bekend gemaakt belang genomen in Perfection Automatiseringen. Abab Automatiseringsadvies, een partner van Exact, wordt opgenomen in de organisatie van Perfection. Dit bedrijf uit Tilburg zal nu een uitgebreider pakket aan it-diensten aanbieden aan de klanten van Abab.

Er werken bij Abab Automatiseringsadvies drie man. Bij Perfection Automatisering uit Tilburg zijn dertig man werkzaam. Volgens Gert-Jan Haanen, directeur Consultancy bij Abab Accountants en Adviseurs, blijft Abab it-dienstverlening via zijn relatiemanagers aanbieden, maar is Perfection Automatisering nu het formele aanspreekpunt voor klanten. Hij benadrukt overigens dat klanten vrij zijn om hun it-partner te kiezen.

Haanen verwacht dat klanten van Abab door de samenwerking profiteren van een breder pakket aan ict-diensten, waaronder bijvoorbeeld maatwerkoplossingen en clouddiensten. 'Wij merken dat ondernemers steeds meer behoefte hebben aan een complete ict-ondersteuning. Het strategisch partnership met Perfection Automatiseringen geeft invulling aan onze wensen om onze klanten op een nog hoger niveau te ondersteunen.'

Abab en Perfection

Abab is een accountancy- en adviesorganisatie met ruim zevenhonderd medewerkers en veertien kantoren in het zuiden van Nederland. De klantenkring bestaat uit niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.

De overname van de it-tak van Abab betekent voor Perfection Automatiseringen een belangrijke uitbreiding van het klantenbestand. Het 25-jaar oude bedrijf bedient met zijn it-diensten klanten in Nederland en België. Perfection Automatiseringen is onder andere gecertificeerd partner van IBM, Exact, HP, Lexmark, OKI, Digi Access, Elvy, Sumatra, Microsoft en Symantec.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-02T09:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.