Unit4 breidt opnieuw uit in Mexico

Dit artikel delen:
sombrero mexico

Softwareleverancier Unit 4 tekent opnieuw een partner op in Mexico. Het gaat om leverancier van business management software Giadans. Dat bedrijf heeft drie vestigingen in Mexico. Op 14 mei 2013 kondigde Unit4 ook aan samenwerking te zoeken met Advisory and Consulting Mondragón (Acom). Giadans heeft zo'n vijftien jaar ervaring met het aanbieden van zakelijke dienstverlening voor systemen voor onder andere boekhouden, payroll, financiële ondersteuning, point of sale en elektronische facturering.

Unit4 breidt via de samenwerkingsovereenkomst zijn dienstverlening uit en levert diensten en technische ondersteuning voor zakelijke klanten in Mexico. De samenwerking moet ook de zichtbaarheid van het softwarebedrijf uit Sliedrecht vergroten.

Op 14 mei 2014 maakte Unit4 een samenwerkingsovereenkomst bekend met het Mexicaanse Advisory and Consulting Mondragón (Acom). Die samenwerking moet ook helpen om het marktaandeel in Mexico en Zuid-Amerika te vergroten.

Acom heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het leveren van zakelijke softwarediensten aan het mkb. Het gaat om advisering, maar ook implementatie en ondersteuning van ict-oplossingen vallen binnen het dienstenaanbod. Het bedrijf heeft ruim twintig consultants in dienst en telt ruim honderd klanten.

Trans-Pacific Partnership

Volgens Unit4 is Mexico een land met een aanzienlijke groeipotentie en een land dat participeert in de Trans-Pacific Partnership (TPP). 'Dat orgaan is opgericht om handel en investeringen in de TTP-landen te stimuleren. Daarnaast worden innovatie, groei en ontwikkelingen gestimuleerd en ondersteunt het orgaan de ontwikkeling en het behoud van banen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-22T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.