Itris vervangt NCCW en Cegeka bij Rijnhart Wonen

Dit artikel delen:

Corporatie Rijnhart Wonen uit Leiderdorp en Zoeterwoude heeft na een selectietraject gekozen voor het enterprise resource planning (erp)-systeem Itris Viewpoint. Dit erp-systeem vervangt onder meer het huidige primaire systeem van Nccw en Diskis van Cegeka-DSA. Naast Viewpoint wordt ook het Klantportaal van Itris in gebruik genomen. Rijnhart Wonen zal naar verwachting binnen zes maanden met het nieuwe systeem gaan werken.

Rijnhart Wonen is op 1 januari 2008 ontstaan uit een fusie tussen de Algemene Woningstichting Leiderdorp en Woningstichting Willibrord uit Zoeterwoude. Het huidige bezit telt zo’n 3400 woningen en een aantal garages en bedrijfsruimten. Daarnaast beheert Rijnhart Wonen ook woningen voor derden.

De corporatie heeft een nieuw beleidsplan opgezet waarbij het de (digitale) dienstverlening aan klanten wil verbeteren, op de kosten wil besparen en efficiencyvoordelen wil bereiken. Daarbij wil Rijnhart Wonen ondersteund worden door een betaalbare en complete oplossing. De keuze viel daarbij op Viewpoint van Itris.

Itris implementeert het erp-pakket als een ‘best-practice’-inrichting, waarbij de corporatie in zes maanden volledig live gaat met het systeem. Vanaf 1 november werken niet alleen alle medewerkers met een volledig geïntegreerd systeem, ook de klanten van Rijnhart Wonen kunnen dan digitaal zaken regelen met hun corporatie, is de  ambitie. Itris verzorgt het beheer en het systeem dat draait in het rekencentrum van het bedrijf uit Capelle aan den IJssel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-26T11:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.