T-Systems host Exact Online voor Duitse markt

Dit artikel delen:
Handen schudden

Exact zet het cloudplatform van T-Systems in voor de hosting van Exact Online op de Duitse markt. De Exact-software is recent in Duitsland gelanceerd en wordt gebruikt voor het verwerken van bedrijfskritische processen en gegevens. Aanleiding voor de keuze van Exact is met name de kwaliteit en de zware beveiliging van de datacenters van T-Systems. Het betreft een overeenkomst voor drie jaar.

Met Exact Online biedt Exact een cloudoplossing voor boekhouding en klantrelatiebeheer (crm = customer relationship management) waarmee ook industrie-specifieke processen voor de sectoren accountancy, productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening zijn te automatiseren.

De online bedrijfssoftware ondersteunt inmiddels meer dan 160.000 bedrijven. Exact is bezig met een internationale uitrol van zijn online bedrijfssoftware. Het product was al verkrijgbaar in de Benelux, de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Sinds eind van het eerste kwartaal van 2014 heeft Exact de online dienstverlening ook op de Duitse markt gelanceerd, conform de strikte wet- en regelgeving in Duitsland op het gebied van gegevensbescherming.

Referenties

Softwareleverancier Exact zocht in dat kader naar een betrouwbare partij voor de hosting van zijn online services op de Duitse markt. 'Wij waren op zoek naar een omgeving met een solide servicebeheer, die voldoet aan de zeer strenge beveiligingseisen in Duitsland. Het cloudplatform moet bovendien snel uit te bouwen zijn en aan te passen zodat het eenvoudig mee kan groeien met het toenemend aantal klanten van Exact. T-Systems bleek voor ons de beste partij vanwege de uitgebreide ervaring en goede referenties met clouddiensten', zegt Hartmut Wagner, Managing Director Cloud Solutions van Exact.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-06T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.