Brederode Wonen verlengt NCCW-deal 10 jaar

Dit artikel delen:

Brederode Wonen heeft het contract met Nccw voor het gebruik van het primaire systeem BIS NOA met tien jaar verlengd. Met deze verlenging is de corporatie verzekerd van een primair systeem dat via de Corporatie Cloud van de woningbouwautomatiseerder kan integreren met klantportalen en systemen van derden. Brederode Wonen is werkzaam in de gemeenten Bloemendaal en Velsen en biedt woningen aan voor lagere en middeninkomens.

Recent verlengden nog een diverse andere corporaties hun contract voor het gebruik van BIS NOA voor een langere periode, stelt Nccw. Zo verlengden onlangs HW Wonen en woningcorporatie SOR ook beide hun contract met tien jaar.

Nccw kan deze contractverleningen goed gebruiken. De afgelopen tijd verloor het ook een aantal klanten aan concurrenten, zoals Maasvallei en Rijnhart Wonen aan Itris, en Mooiland aan Cegeka-DSA. Naar verwachting eind dit jaar wil Nccw in samenwerking met aandeelhouder Unit4 het Agresso-vastgoedsysteem uit Zweden kunnen inzetten op de Nederlandse corporatiemarkt. Dit pakket dient als alternatief voor First van Nccw, het zware pakket voor enterprise resource planning (erp) waarop het bedrijf al jarenlang verlies draait.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-12T09:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.