Microsoft-partners sluiten pact procesindustrie

Dit artikel delen:

Vier partnerleveranciers van Microsoft Dynamics hebben een internationale samenwerking gesloten. De samenwerking heeft de naam Absolute Process Partners. De deelnemers hopen via de samenwerking hun klanten uit de procesindustrie beter bij te staan in het gebruik van hun Microsoft Dynamics pakketten voor erp en crm. De deelnemende Microsoft-partners zijn Edgewater Fullscope (VS), KCS.net (Duitsland) en Sable Business Systems (Australië). De Benelux-regio is vertegenwoordigd door Microsoft gold-partner Edan Business Solutions uit het Belgische Gendt.

De alliantie richt zich specifiek op internationale bedrijven in de procesindustrie. Volgens de deelnemers hebben bedrijven met vestigingen over de hele wereld de behoefte aan een organisatie die hen zowel op lokaal als op mondiaal niveau optimaal kan bedienen. 

Directeur en oprichter van Edan Business Solution, Cédric Van Branteghem: 'Dat lukt alleen als die organisatie wereldwijd een oplossing kan bieden volgens een uniforme methodologie, onberispelijke kennis van lokale wetgeving, taal en cultuur en een goed uitgewerkte lokale support- en opleidingsstructuur.' Volgens Van Branteghem is de samenwerking ontstaan uit de behoefte aan een ‘best of both worlds-aanpak'.

Het samenwerkingsverband bedient met ruim 450 Microsoft Dynamics AX- en CRM-consultants meer dan honderdvijftig Microsoft Dynamics AX-klanten in de procesindustrie. Het gaat om bedrijven in voedingsindustrie, chemie en farmacie die actief zijn op drie continenten. Volgens de deelnemers bieden de bedrijven een goede mix van lokale ondersteuning, industriespecifieke oplossingen en kennis van de lokale wetgeving en taal.

De deelnemers aan Absolute Process Partners gaan onderdelen van hun intellectuele eigendom bundelen om een nieuwe industriespecifieke oplossing te ontwikkelen voor internationale implementaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik vraag me af wat deze samenwerking gaat betekenen nu dat Microsoft en Salesforce een sterke samenwerking zijn aangegaan! Heeft MS Dynamics nog overlevingskans op lange termijn?

Als ik kijk wat Nadella hieronder zei dan betwijfel ik het! Vooral hoe hij Salesforce ziet "the leading CRM application"

[.......] More specifically, we are excited to be working together on the following: First, we will empower people to use Office 365 and Salesforce seamlessly together, whether it's sharing Office documents in Salesforce1 or analyzing CRM data in Power BI for Office 365.


Second, we are bringing the leading CRM application to Windows devices, both phones and PCs.


Third, Microsoft has renewed our commitment to using ExactTarget Marketing Cloud for one-to-one digital marketing efforts. And Marc will talk more about Salesforce's commitment to use Microsoft database and cloud technologies with ExactTarget [....]

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-08T15:30:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.