Unit4 gaat Braziliaanse markt op via partner

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft een partnerovereenkomst gesloten met Inside Solutions Group uit Brazilië. Dat bedrijf implementeert erp-software bij zorgorganisaties en onderwijsinstellingen. Het gaat om de eerste samenwerkingsovereenkomst tussen Unit4 en een ict-partner uit Brazilië. Met de overeenkomst wil de softwareleverancier uit Sliedrecht de aanwezigheid in Zuid-Amerika vergroten.

Inside Solutions gaat zich richten op de implementatie van oplossingen op het Agresso-platform in de gezondheidszorg en het onderwijs. De organisatie is gevestigd in Florianópolis en gespecialiseerd in het leveren van softwareoplossingen en consultancy.

Het in 1992 opgerichte Inside Solutions beschikt volgens Unit4 over een landelijk dekkend netwerk van verkopers en ict-specialisten. Volgens de verkoopdirecteur van Inside Solutions, Sandro Murara, hebben veel organisaties in Brazilië moeite om standaard erp-oplossingen aan te laten sluiten op hun processen en aan te passen op veranderingen binnen de organisatie. Hij ziet marktkansen voor de rolgebaseerde erp-oplossing Agresso die speciaal is ontwikkeld voor dienstverlenende organisaties die veel veranderingen doormaken.

Paul Vogel, executive vice president global sales van Unit4 licht toe: 'We zijn bezig met de uitbreiding van onze aanwezigheid in Latijns-Amerika. We hebben recent ook onze aanwezigheid in Mexico en Chili vergroot. We leveren op dit moment software aan klanten in Brazilië, Colombia, Chili, Ecuador, Mexico en Peru.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-28T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.