Exact breidt Britse activiteiten uit

Dit artikel delen:
Verenigd Koninkrijk

Bedrijfssoftwareleverancier Exact breidt zijn Britse activiteiten rondom mkb-boekhoudpakket Exact Online uit. De softwareleverancier uit Delft is een overeenkomst aangegaan met accountancy-kantoor HW Fisher. Dat kantoor biedt mkb-klanten zoals productiebedrijven, zakelijke dienstverleners, groothandels en distributiebedrijven het boekhoudpakket Exact Online aan.

Exact startte in 2013 met directe verkoop van Exact Online in Groot-Brittannië. Met de hulp van het in Londen gevestigde HW Fisher hoopt Exact de verkoop in het Verenigd Koninkrijk te vergroten. HW Fisher rekent zich tot de 25 grootste boekhoudkantoren van Groot-Brittannië. Exact-woordvoerder Jelle Zuidema licht toe: 'Accountants zijn de adviseurs van ondernemers, via hen kunnen we de verkoop van onze online boekhoudpakketten vergroten.'

De online boekhoudsoftware van Exact is in verschillende landen beschikbaar. In Duitsland maakt Exact gebruik van het netwerk van T-Systems. In België wordt samengewerkt met EY (voorheen Ernst & Young).

Exact is ook actief in de VS. Daar levert Exact modules voor zakelijke dienstverleners, productie en handelsbedrijven die gekoppeld worden aan het in Amerika veelgebruikte mkb-boekhoudpakket Quikbooks.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-29T16:14:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.