Managed hosting door True

Exact breidt Britse activiteiten uit

 

Verenigd Koninkrijk

Bedrijfssoftwareleverancier Exact breidt zijn Britse activiteiten rondom mkb-boekhoudpakket Exact Online uit. De softwareleverancier uit Delft is een overeenkomst aangegaan met accountancy-kantoor HW Fisher. Dat kantoor biedt mkb-klanten zoals productiebedrijven, zakelijke dienstverleners, groothandels en distributiebedrijven het boekhoudpakket Exact Online aan.

Exact startte in 2013 met directe verkoop van Exact Online in Groot-Brittannië. Met de hulp van het in Londen gevestigde HW Fisher hoopt Exact de verkoop in het Verenigd Koninkrijk te vergroten. HW Fisher rekent zich tot de 25 grootste boekhoudkantoren van Groot-Brittannië. Exact-woordvoerder Jelle Zuidema licht toe: 'Accountants zijn de adviseurs van ondernemers, via hen kunnen we de verkoop van onze online boekhoudpakketten vergroten.'

De online boekhoudsoftware van Exact is in verschillende landen beschikbaar. In Duitsland maakt Exact gebruik van het netwerk van T-Systems. In België wordt samengewerkt met EY (voorheen Ernst & Young).

Exact is ook actief in de VS. Daar levert Exact modules voor zakelijke dienstverleners, productie en handelsbedrijven die gekoppeld worden aan het in Amerika veelgebruikte mkb-boekhoudpakket Quikbooks.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5143773). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×