Secondfloor leent geld voor Europees groeiplan

Dit artikel delen:
Investering

Maker van compliance en risk-management-software Secondfloor krijgt geld van investeerder Main Mezzanine Capital (onderdeel van investeerder Main Capital). Dat geld wordt gebruik voor Europese uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten. De geldschieter wil niet zeggen om welk bedrag het gaat, maar deelt wel mee dat de lening een risicodragend karakter heeft en is achtergesteld bij de huisbank.

Het in Schiphol-Rijk gevestigde Secondfloor heeft kantoren in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland en wil die Europese activiteiten verder versterken.

Het bedrijf richt zich met name op compliance & risk management-software en diensten die specifiek zijn gericht op de verzekeringssector (Solvency II problematiek). Bij het bedrijf zijn ongeveer honderd mensen in dienst. Daarnaast is het actief in Azië en de VS.

Secondfloor kreeg in 2010 ook geld van investeerders. Toen namen investeringsmaatschappijen Main Capital II en The Informal Investor Network (TIIN Capital) een minderheidsbelang in het bedrijf in ruil voor een investering waarvan de hoogte niet bekend is gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-18T11:34:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.