Pink Elephant wordt dealer Unit4 Agresso

Dit artikel delen:
Unit 4 Agresso hoofdkantoor Sliedrecht

Hoofdkantoor Unit4 Agresso in Sliedrecht

Ict-dienstverlener Pink Elephant gaat het erp-pakket Agresso van softwareleverancier Unit4 verkopen en implementeren op de Nederlandse markt. Daartoe hebben beide bedrijven een partnerovereenkomst gesloten. Door de samenwerkingsovereenkomst hoopt Unit4 zijn marktaandeel op de erp-markt in Nederland snel te vergroten. Het erp-pakket Agresso is met name gericht op grote organisaties.

De samenwerking met Pink Elephant behelst zowel verkoop als implementatie in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de overheid en de financiële sector. Consultants en ontwikkelaars van Pink Elephant krijgen in het opleidingsinstituut van Unit4 een training om Agresso zowel inhoudelijk als strategisch volledig te leren kennen.

Roel Caers, directeur bedrijfssoftware bij Unit4: 'Agresso is ons internationale vlaggenschip. We zien in Nederland nog ruimte om ons klantenbestand uit te breiden en het sluiten van partnerovereenkomsten is een strategie die ons daarbij kan helpen. We zijn trots op Pink Elephant als eerste partner: het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in de dienstensectoren waar we ons ook op richten. In deze sectoren staan mensen centraal en daarom is er behoefte aan een erp-pakket dat flexibel is en dus mee kan bewegen met veranderingen.'

Pink Elephant-directeur Piet van Vugt benadrukt dat zijn bedrijf een jarenlange ervaring met erp-implementaties heeft opgebouwd. 'De samenwerking met Unit4 ligt in lijn met onze strategie om onze zakelijke klanten beter te kunnen bedienen.' Van Vugt verwachten allerlei specifieke functionaliteit en apps voor deelmarkten te gaan ontwikkelen.'

Partner

Het softwarebedrijf verkocht en implementeerde de software tot nu toe alleen via eigen mensen. Voor het erp-pakket voor mkb-bedrijven, Multivers, maakte Unit4 al gebruik van een partnernetwerk. Unit4 levert ook de financiële managementsoftware Coda en het op cloud-applicaties gerichte FinancialForce dat mede is gefinancierd door Salesforce.com.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-14T16:25:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.