Incadea neemt automotive-tak Norriq over

Dit artikel delen:
declareren SAP Travel OnDemand shutterstock_2533999.

Incadea, de Duitse softwareleverancier voor de autobranche neemt de automotive-activiteiten van partner Norriq Nederland over. Er gaan vijftien man over naar het bedrijf. Incadea levert zijn Microsoft Dynamics NAV-producten steeds vaker direct aan klanten en neemt in dat kader allerlei partneractiviteiten in diverse landen over. Incadea vormt de Nederlandse automotive-activiteiten van het Deense Norriq om tot de dochteronderneming Incadea Nederland in Vianen.

Het huidige productenaanbod van Incadea omvat dealermanagement, business intelligence en 'customer en vehicle relationship management'-software, gebaseerd op Microsoft Dynamics. Volgens het bedrijf werken wereldwijd zo'n zeventigduizend gebruikers bij circa 2400 automobielbedrijven in 87 verschillende landen met de producten en ondersteunende diensten.

Naast het hoofdkantoor in München heeft Incadea, kantoren in Oostenrijk, Griekenland, Spanje, Portugal, Rusland, China, Japan, India, Taiwan, Mexico, Nieuw Zeeland en nu ook Nederland. De groep heeft daarnaast een wereldwijd netwerk van gecertificeerde partners. Fabrikanten, importeurs, dealers, en after sales franchiseorganisaties van ongeveer vijftig verschillende merken waaronder, Opel, BMW, Toyota, Volkswagen, Peugeot/Citroën, Ford, Scania en Mercedes-Benz, maken gebruik van de software van Incadea.

Oude nest

Casper Veltkamp is sinds een paar maanden benoemd tot directeur Incadea Nederland. Hij was daarvoor vanaf 2009 een aantal jaren directeur Norriq Nederland, maar werkte van 2007-2009 ook al bij Incadea. Daar was hij verantwoordelijk voor het internationale partnernetwerk. Hij is blij met een terugkeer op het oude nest. 'In die tijd moest ik veel reizen en besloot ik uiteindelijk voor een functie te kiezen waarbij ik meer tijd in Nederland kon doorbrengen.'

Hij vertelt dat Incadea op de Nederlandse markt zo'n zeventig klanten bedient en ziet de komende tijd groeikansen liggen op het vlak van cloud- en mobiele oplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-17T16:19:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.