Limburgse woningstichting kiest Viewpoint Go

Dit artikel delen:

De ondertekening van de overeenkomst door de voorzitter Harry Huntjens van Woningstichting Berg en Terblijt (rechts) en Pim Kamstra van Itris.

Woningstichting Berg en Terblijt heeft zijn huidige bedrijfssoftware BIS vervangen door een pakket van Itris. Deze kleine woningstichting uit Limburg, met ruim 270 verhuureenheden, gaat aan de slag met Viewpoint Go, de lichtere variant van het enterprise resource planning (erp)-systeem van de woningbouwautomatiseerder. Woningstichting Berg en Terblijt is na een implementatie van anderhalve maand inmiddels live gegaan met Viewpoint Go.

Woningstichting Berg en Terblijt werkt nauw samen met Woningstichting Maasvallei, die een deel van de operationele werkzaamheden voor Berg en Terblijt uitvoert.

Bij Viewpoint Go staat de standaard-inrichting van het pakket van tevoren vast. Hierdoor kunnen de implementatie en de conversie met behoud van historie eenvoudig en goedkoop worden uitgevoerd. Het overstappen van, in dit geval het Nccw-systeem, is daardoor voor kleine corporaties betaalbaar.

Woningbouwautomatiseerder Itris wil de komende jaren een substantieel marktaandeel veroveren bij de kleinere corporaties. Nu nog maken daar van oudsher partijen als Nccw en SG de dienst uit. Itris heeft voor dit segment de 'light-versie' Viewpoint Go op de markt gebracht. De implementatietechniek is daarbij gestandaardiseerd en geënt op een aantal business cases bij corporaties.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-30T11:27:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.