Hakkenberg wordt commercieel directeur Afas

Dit artikel delen:

Bernard-Paul Hakkenberg

Bernard-Paul Hakkenberg is benoemd tot commercieel directeur bij Afas Software. Hij volgt hiermee Leo Koppelaar op, die vanaf 1 januari 2002 commercieel verantwoordelijk was en nu directeur Business Development is geworden. De 43-jarige Hakkenberg werkt al ruim elf jaar bij de leverancier van bedrijfssoftware uit Leusden. Hij gaat een afdeling met 32 mensen aansturen.

Bernard-Paul Hakkenberg begon bij Afas als accountmanager voor de geïntegreerde enterprise resource planning (erp)-software en werd daarna verkoopmanager voor het segment Bedrijfsleven, waar hij twaalf verkopers aanstuurde. Samen met drie andere managers vormde Hakkenberg gedurende acht jaar het verkoopmanagement van Afas Software.

Volgens Hakkenberg is verkoop het mooiste vak dat er is. 'Het verkopen van bedrijfssoftware om de primaire processen van organisaties te automatiseren is een geweldige uitdaging.' Voordat hij in 2003 bij Afas in dienst kwam, werkte Hakkenberg bij Vanenburg Business Systems/Profuse en VAC - Management Share en was hij een paar jaar lang officier bij de Verbindingsdienst van de krijgsmacht.

Zijn voorganger Leo Koppelaar gaat zich als directeur Business Development bezighouden met de verdere ontwikkeling van het partnerkanaal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-03T13:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.