Unit4 sluit Noord-Europees pact met Evry

Dit artikel delen:
Scandinavië

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 gaat een intensieve samenwerking aan met de Noorse ict-dienstverlener Evry. Dat bedrijf wordt de grootste partner van Unit4 op de financiële markt van Scandinavië. De samenwerking past in de ambitie van Unit4 om via partners de omzet te vergroten.

Het Noorse ict-bedrijf gaat het erp-pakket Unit4 Agresso aanbieden aan organisaties in de financiële sector in Noord-Europese landen. Het wordt volgens Unit4 de grootste partner op markt voor banken en verzekeraars in Scandinavië.

Verzekeringsmaatschappij The Storebrand Group is de eerste klant die uit de samenwerking is ontstaan. Die verzekeraar is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Noorwegen en heeft 1,8 miljoen klanten in Noorwegen en Zweden. De verzekeraar verwacht dat de Agresso-software bijdraagt aan het sneller beschikbaar stellen van informatie en betere besluitvorming.

De samenwerking tussen Evry en Unit4 past in de missie van de softwareleverancier uit Sliedrecht om meer samen te werken met partners. Het softwarebedrijf hoopt via partnerships omzetgroei te realiseren en de dienstverlening te verbeteren. Dit plan wordt financieel ondersteund door de investeerder en nieuwe eigenaar Advent.

Agresso

Unit4 heeft door de overname van de Noorse softwareleverancier Agresso in 2000 een sterke voet aan de grond gekregen in Noorwegen. Na die overname werd de bedrijfsnaam omgedoopt in Unit 4 Agresso. In 2010 veranderde het bedrijf zijn handelsnaam in Unit4. Het erp-pakket heeft nog steeds de naam Unit4 Agresso. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-09T16:25:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.