Nocore stoot hosting EMIS af aan Pantheon

Dit artikel delen:

Pantheon Automatisering heeft de hosting van het pakket Emis overgenomen van Nocore uit Uden. De automatiseerder uit Heerenveen heeft sinds begin dit jaar deze software voor de salaris- en personeelsadministratie onder zijn hoede. Eerder was het IBM-pakket in eigendom van Unit4 en leverde Nocore ondersteunende diensten. Pantheon brengt de hosting nu over naar een nieuw IBM Power8-platform binnen een gespecialiseerd datacenter met een uptime van 99,98 procent.

Pantheon bereikte vorig jaar augustus een akkoord met Unit4 over de overname van Emis, een softwarepakket voor salaris- en personeelsadministratie. Emis staat voor Employee management information system en draait op het IBM i-platform.

Pantheon biedt Emis-gebruikers de mogelijkheid om met de software in de cloud te werken. Pantheon heeft een langdurige samenwerking met IBM. De IBM i-omgeving is technologisch uitermate geschikt voor het opzetten van een cloudomgeving, omdat de beveiliging, de voorzieningen en de beschikbaarheid samengaan met de stabiliteit en de centrale architectuur van de IBM i-omgeving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-18T09:43:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.