Unit4 breidt uit in onderwijssector

Dit artikel delen:

Unit4 gaat een samenwerking met ConQuaestor aan om het marktaandeel in de Nederlandse onderwijssector te vergroten. Wereldwijd wordt de Unit4 erp-oplossing Business World bij onderwijsinstellingen gebruikt. Het strategisch partnership moet voor een uitbreiding van deze oplossing binnen de Nederlandse onderwijssector zorgen.

Unit4 heeft een erp-oplossing ontwikkeld voor het onderwijs genaamd Unit4 Business World. Deze software wordt internationaal, met name in Engeland, door ruim vierhonderd instellingen in het hoger en universitair onderwijs gebruikt. In Nederland is Wageningen University & Research Centre de eerste universiteit die met de erp-oplossing Unit4 Business World werkt. Het partnership tussen Unit4 en ConQuaestor moet voor een uitbreiding van de cloud-oplossing binnen de Nederlandse onderwijssector zorgen.

Bij instellingen in het hoger en universitair onderwijs groeit de behoefte naar ict-oplossingen die meebewegen met de ontwikkelingen binnen het onderwijs en daarnaast blijvende transparantie bieden in de bedrijfsvoering. ConQuaestor, onderdeel van Grant Thornton, beschikt over kennis van de snel veranderende onderwijssector en biedt binnen het partnership advies aan onderwijsinstellingen over bedrijfskundige veranderingen en de keuze voor ondersteuning van ict-hulpmiddelen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-09T14:18:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.