Unit4 neemt Three Rivers Systems over

Unit4 koopt het bedrijf Three Rivers Systems, een Amerikaanse leverancier van studentmanagement-oplossingen uit Ellisville. Door deze overname zegt Unit4 een compleet enterprise resource planning (erp)-oplossing voor de onderwijssector te kunnen leveren. Het bedrijf heeft zelf ook oplossingen voor de onderwijssector. Samen met Three Rivers Systems bedient Unit4 wereldwijd in deze sector momenteel meer dan duizend klanten.

Three Rivers Systems heeft dertig jaar ervaring in het ontwikkelen van specialistische oplossingen voor hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten. De oplossing ondersteunt de volledige studentenstudeercyclus voor hogescholen en universiteiten, waaronder toelating, registratie, roostering en facturatie. Unit4 gaat de studentmanagementoplossing aanbieden via het onlangs aangekondigde People Platform, geïntegreerd met bestaande oplossingen op het gebied van financiën, personeelzaken en onderzoeksbeheer. Studenten krijgen via een app op hun smartphone informatie over onder meer lesroosters, contactpersonen en studieresultaten.

Het People Platform van Unit4 is een applicatie-ontwikkelplatform dat het fundament moet vormen voor de manier waarop Unit4 bedrijfsapplicaties aanbiedt aan gebruikers. Middels het platform krijgen klanten van Unit4-software een betere, eenduidige gebruikerservaring, kunnen ze zelf aanpassingen doorvoeren en wordt informatie context-gebaseerd aangeboden.

Compleet

De onderwijsmarkt mist op dit moment een modern en compleet bedrijfsapplicatieplatform dat wereldwijd kan worden ingezet. Dat is precies wat Unit4 en Three Rivers Systems samen kunnen leveren', aldus José Duarte, bestuursvoorzitter van Unit4. 'Deze overname versterkt niet alleen onze positie in de onderwijssector, maar ook in Noord-Amerika.'

De software van Three Rivers Systems kan worden geleverd in de cloud of lokaal (on premise) of in een hybride model, afhankelijk van de voorkeur en de erp-architectuur van de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-09T11:28:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.