Redmore Group koopt Triple S Unlimited

Dit artikel delen:
Handen schudden

De Redmore Group, een detacherings- en consultancybureau in de financiële sector, heeft Triple S Unlimited overgenomen. Dit bedrijf uit Nijkerk levert oplossingen om contractadministraties van financiële dienstverleners goedkoper en gecontroleerd te beheren. De overname moet inhoud geven aan het nieuwe label dat het bedrijf is gestart: Redmore Technology. Dit onderdeel gaat softwareapplicaties ontwikkelen, implementeren en beheren voor zijn klanten in de financiële dienstverlening.

Redmore Technology wordt geleid door Peter van den Berg – voormalig directeur van SDB Groep en daarvoor jarenlang werkzaam bij ICT-dienstverlener Unit4 – en opereert vanuit het kantoor van Triple S Unlimited in Nijkerk.

Eind vorig jaar gingen detacheerder Talent & Pro en risicoadviseur Triple A samen verder onder de vlag van de Redmore Group. Met de nieuwe technologietak erbij wil de groep de financiële sector een totaaloplossing bieden op het gebied van  sourcing, consulting en technologie.

Met de lancering van Redmore Technology verwacht Rob Kluyt, algemeen directeur van de Redmore Group, beter in te kunnen spelen op de toenemende vraag vanuit de markt. 'We hebben de ambitie om betrouwbare webgebaseerde applicaties te ontwikkelen voor de financiële wereld. Het is overduidelijk dat technologie een van de belangrijkste motors is van de verdere ontwikkelingen in de sector.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-17T11:37:00.000Z Rik Sanders