Flex-Solutions neemt belang in Company You

Handen schudden

Flex-Solutions, het in Almere gevestigde uitzendbureau van flexibel inzetbare professionals,neemt een belang in Company You uit Valburg. Hierdoor krijgt Flex-Solutions de beschikking over de door Company You ontwikkelde HR Allocatie-service. Met deze nieuwe dienstverlening werft een bureau personeel en kan de opdrachtgever vervolgens beslissen om iemand in te huren of in dienst te nemen, conform de nieuwe wet- en regelgeving.

Voor veel bedrijven is een flexibele schil noodzakelijk, bijvoorbeeld om de fluctuerende vraag naar hun producten en diensten of seizoensinvloeden op te vangen. Door nieuwe wet- en regelgeving kan flexibel personeel echter een kostbare aangelegenheid worden. Zo gelden bijvoorbeeld voor werknemers die via de ‘traditionele’ payrollconstructie aan het werk zijn, waarbij de inlener zelf de werknemer werft, vanaf 2015 dezelfde ontslagregels als voor eigen werknemers.

Company You zegt zijn HR Allocatie-dienstverlening een goedkope en makkelijke oplossing te bieden. Het bedrijf verzorgt de werving en selectie van medewerkers, waarna de opdrachtgever zelf kan beslissen of de medewerker in dienst treedt of wordt ondergebracht bij een uitzendbureau of detacheerder.

Monique Dubois, directeur van Flex-Solutions, ziet de deelname in Company You als een belangrijke eerste stap naar een nieuw dienstverleningsmodel om in te kunnen spelen op de nieuwe ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving. 'De samenwerking met Company You zal het eenvoudiger maken om vraag, aanbod en functie-eisen, zoals vakkennis en diploma's, met elkaar in overeenstemming te brengen.'

Zij verwacht behalve met Company You ook met andere partijen nauwe samenwerkingsovereenkomsten te gaan sluiten. 'We blijven doorpraten met andere partijen om uiteindelijk tot het ultieme service model te komen.' Flex-Solutions is ook actief op de ict-markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-22T17:12:00.000Z Rik Sanders