Mindtree versterkt SAP-tak met Bluefin Solutions

Handen schudden

De Indiase it-dienstverlener Mindtree neemt Bluefin Solutions over, een Engels adviesbureau dat is gespecialiseerd in SAP en het databaseplatform SAP Hana. Met deze overname wil Mindtree zijn klanten in Europa beter ondersteunen, met name bij het vereenvoudigen van het SAP-portfolio en de overstap naar de SAP Business Suite S/4 Hana. Het bedrijf in Londen verwacht door de overname sneller te kunnen groeien op de Amerikaanse markt, waar Mindtree ook actief is.

Volgens Mindtree denken momenteel veel klanten na over de vernieuwing van hun SAP-applicatieportfolio en een eventuele upgrade naar SAP S/4 Hana. Topman Krishnakumar Natarajan zegt dat zijn bedrijf door de overname 'het volledige spectrum van SAP-diensten kan aanbieden'.

Tegelijkertijd met de aankondiging van de overname van Bluefin Solutions liet Mindtree weten in de Verenigde Staten ook Relational Solutions te hebben overgenomen. Dat is een leverancier van software voor business analytics en en ketenbeheer voor leveranciers van consumentenproducten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-20T13:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.