TSS stapt via ACA in modebranche

Dit artikel delen:

Total Specific Solutions (TSS) uit Utrecht neemt automatiseerder voor de modebranche ACA Groep uit Eindhoven over. TSS verbreedt zo zijn activiteiten naar de modebranche. Naast zelfstandige divisies die gericht zijn op de zorg, publieke sector en financiële en juridische dienstverlening ontstaat een divisie voor de mode-branche.

ACA is een grote speler in de Nederlandse modebranche. Het maakt deel uit van het samenwerkingsverband Fashion Alliance dat totaaloplossingen levert voor groothandels en winkelketens in de modebranche.

Dat aanbod bestaat uit programmatuur voor erp (enterprise resource planning), point of sale (kassasystemen geïntegreerd in voorraadbeheer), e-commerce, sociale media, online marketing en het delen van voorraad in de keten (supply chain management). Partijen die daarbij zijn aangesloten zijn Divide, ACA Wholesale, Eazier, Multiply en Stockbase. Het bestaande management van ACA blijft betrokken bij de strategische ontwikkelingen binnen de nieuwe eigenaar TSS.

Constellation Software

TSS maakt deel uit van de Canadese automatiseerder Constellation Software dat eind 2013 TSS inlijfde. Moedermaatschappij Constellation Software beschikt al over ontwerp- en planningssoftware voor de textiel- en modebranche nadat het in 2014 NedGraphics, onderdeel van NedSense, inlijfde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-09T11:56:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.