Herke ICT gaat internationaal met hulp QBS

Dit artikel delen:

Bouwautomatiseerder Herke ICT Group wil met zijn Microsoft Dynamics-portfolio Bouwvision (nav en crm) de grens over. Daarvoor heeft het een samenwerkingsovereenkomst getekend met QBS (Quattro Business Solutions) Group. Deze Dynamics-distributeur ondersteunt zijn partners met diensten als marketing, verkoop, ondersteuning, training, coaching en licensing. Het bedrijf uit Leusden telt inmiddels tweehonderdvijftig partners en is actief in twaalf landen.

Herke Dekker, directeur-eigenaar van Herke ICT Group, zegt verder te willen groeien met Bouwvision, een integrale softwareoplossing voor de bouwbranche die is gebaseerd op Microsoft Dynamics 2015. 'Met ondersteuning van QBS Group kunnen wij zelfstandig opereren, maar weten we ons gesteund door een partij met specialistische kennis en ervaring op het gebied van Microsoft Dynamics, ook buiten Nederland.'

'Als een van de grotere Microsoft-partners in Nederland vinden wij het prettig een partner te hebben die up-to-date vakkennis inbrengt over de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen van de Microsoft Dynamics oplossingen en die bovendien in West-Europa actief is. Dat biedt mogelijkheden tot expansie over de grens voor Bouwvision', aldus Dekker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-14T11:26:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.