Forza Consulting opent Oracle-vestiging Sofia

Dit artikel delen:
Bulgarije

Forza Consulting, specialist in Oracle JD Edwards-dienstverlening uit Soest, opent een vestiging in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Met de nieuwe locatie breidt het Nederlandse bedrijf zijn expertise in enterprise resource planning (erp)-applicaties verder uit. In Bulgarije bevinden zich veel hoogopgeleide it-specialisten met uitgebreide kennis van Oracle JD Edwards, E-Business Suite en cloudapplicaties, aldus Forza.

De opening van het nieuwe kantoor in Sofia is een belangrijke strategische stap voor het consultancybureau, stelt Richard van de Bospoort, algemeen directeur bij Forza Consulting: 'De expertise in Sofia stelt ons in staat om de groeiende marktvraag naar functionele en technische ondersteuning naar Oracle erp-applicaties breder in te vullen. Dit past in onze ambitie om onze dienstverlening uit te breiden naar Oracle Cloud en E-Business Suite. Met onze vestiging in Sofia kunnen we dit versneld realiseren.'

Paul Hooijberg, alliance manager bij Forza Consulting, geeft leiding aan het team in Bulgarije: 'In ons team werken we al geruime tijd met Bulgaarse consultants. Het openen van een vestiging in Bulgarije was daarom een logische volgende stap. Vanuit Sofia zijn we in staat om de dienstverlening naar onze klanten in Oost-Europa en de ondersteuning wereldwijd, verder uit te breiden.

Vooruit

Forza Consulting is een adviesbureau dat internationale diensten levert op het gebied van Oracle JD Edwards, E-Business Suite en cloudapplicaties. Het bedrijf is actief in branches als groothandel, industriële fabricage, gemeenten en vastgoed. Klanten krijgen ondersteuning via een beheerafdeling die 24 uur, 7 dagen in de week operationeel is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-30T11:09:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.