Inforum Europe 2015

Infor start met Polaris samenwerking in Europa

Dit artikel delen:
deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Infor en Polaris Consulting & Services uit India starten een samenwerking in Europa. Er bestaat al een alliantie in India, het Midden-Oosten en Azië. Polaris is een it-offshorebedrijf dat onder meer sterk is in legacymodernisering en ict-uitbesteding, met name in de financiële sector. Voor Infor is Polaris betrokken bij implementaties, upgrades en ondersteunende diensten voor klanten die met de enterprise resource planning (erp)-softwareproductlijn Infor LN werken.

Polaris is in 1993 opgericht, telt zo'n 8500 medewerkers en heeft een omzet van circa vierhonderd miljoen dollar. Het hoofdkantoor staat in Chennai, India. Het it-offshorebedrijf heeft met Info al zo'n al zo'n zeventig projecten in India, het Midden-Oosten en Azië voltooid. Het bedrijf biedt klanten in Europa ook al Infor Baan/LN-gerelateerde diensten aan, maar nu is er ook een officiële samenwerking met Infor gesloten waarbij gezamenlijk de markt wordt bewerkt. Polaris is daarbij toegetreden tot lid van het 'Infor alliance partner ecosysteem' in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Vergelijkbaar met andere regio’s wil Polaris zijn dienstenportfolio gaan uitbreiden naar Infor LN-klanten uit de maakindustrie, detailhandel, logistieke sector, distributiesector, telecommunicatie, luchtvaart & defensie en publieke sector in Europa. Een belangrijke activiteit daarbij is de migratie naar het moderne, voor de cloud geschikte erp-platform Infor 10x.

HCL

De aankondiging werd gedaan tijdens het klantenevenement Inforum Europe 2015 dat deze week in Parijs plaatsvindt. Daar presenteerde HCL zich ook, een andere Indiase offshore-partner van Infor. Het erp-concern sloot afgelopen juni een soortgelijke samenwerkingsovereenkomst met HCL als nu met Polaris, maar dan gericht op de Infor M3 (Lawson)-productsuite.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-05T11:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.