SI Foodware ERP-systeem ondersteunt taarten

Dit artikel delen:
erp systeem ict statistiek

The Pie Company heeft gekozen voor een enterprise resource planning- (erp-)systeem van SI Foodware. Het bedrijf uit Dronten is gespecialiseerd in het vervaardigen van appeltaarten en wil met het erp-systeem zijn toekomstige groei ondersteunen. Schouw Informatisering levert met SI Foodware een op de voedingsindustrie toegesneden erp-oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics.

In 2014 is The Pie Company gestart na overname van de boedel van de Veluwse Banketbakkerij. Bij het implementeren van het erp-systeem van SI Foodware is er gekozen voor een softwareimplementatie in beperkte scope. Schouw Informatisering heeft de software aangeboden in een maandmodel, wat zorgt voor extra flexibiliteit.

‘We maken nu met het SI Foodware gebruik van één integrale oplossing voor de gehele bedrijfsvoering. Dit zorgt voor consistente gegevens in het systeem, wat ons veel tijd bespaart’, aldus Luc Apperloo van The Pie Company.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-29T13:50:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.