HR2day helpt Amnesty professionaliseren

Dit artikel delen:
Amnesty International

Amnesty International Nederland heeft HR2day in gebruik genomen om de administratie van de eigen medewerkers en vrijwilligers beter, gebruiksvriendelijker en efficiënter te voeren. Met de ingebruikname van HR2day wil Amnesty de personeels- en salarisadministratie verdergaand professionaliseren om zo medewerkers en managers beter en efficiënter bij hun hr-werkzaamheden en transacties te ondersteunen.

Sinds begin 2016 hebben alle medewerkers van Amnesty toegang tot HR2day. Via het Employee Interaction Center kunnen zij onder andere verlof aanvragen, persoonsgegevens wijzigen en hun salarissen inzien.

Dat Amnesty voor HR2day kiest heeft een aantal redenen. ‘Allereerst zochten wij een partner die een geïntegreerd hr- en salarissysteem kon bieden’, zegt Michael Salemink, manager Ondersteuning van Amnesty International Nederland. ‘Onze vorige applicatie van ADP bestond uit losse, niet geïntegreerde modules waardoor we niet alleen heel inefficiënt werkten, maar ook veel gegevens niet beschikbaar hadden. Dat leidde tot een wildgroei aan Excel-sheets en aparte lijstjes. Ook vonden we het belangrijk dat we een cloudapplicatie kregen, zodat we er geen omkijken meer naar zouden hebben. HR2day voldeed aan die twee eisen, en kan ons ook de professionalisering bieden die we zoeken. We kunnen zowel voor onze eigen medewerkers als de vrijwilligers niet alleen de basis personeelsinformatie kwijt, maar kunnen ook onze belangrijke hr-processen verlof, verzuim, opleiding & ontwikkeling en functioneren & beoordelen verdergaand ondersteunen.’

Ook het feit dat HR2day is ontwikkeld en beschikbaar wordt gesteld op het Salesforce-platform was van belang. ‘Wij zijn bijzonder trots dat we Amnesty International kunnen ondersteunen bij het verder professionaliseren van de interne organisatie’, meent Andy Verstelle, directeur van HR2day. ‘Als Gold ISV Partner van Salesforce delen wij de sympathie die Salesforce heeft voor filantropische en non-profit organisaties. Net als Salesforce proberen wij terug te geven aan de maatschappij. Wij zijn blij dat we op deze manier bij kunnen dragen aan het belangrijke werk dat Amnesty verricht op het gebied van mensenrechten.’

CRMWaypoint

Eerder dit jaar implementeerde crm-dienstverlener CRMWaypoint al crm-software van Salesforce bij de Nederlandse afdeling van mensenrechtenorganisatie Amnesty International. Met die uitrol verbetert Amnesty de eigen ledenadministratie en werkprocessen om zo processen efficiënter uit te voeren en kosten te besparen. HR2day heeft op het Salesforce-platform een eigen platform as a service-oplossing gebouwd die nu bij Amnesty is geïmplementeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-17T11:36:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.