Managed hosting door True

SAP-specialisten Agion en InnoBalance fuseren

 

puzzel

SAP Business One-specialisten Agion uit Rijssen, het Amsterdamse InnoBalance en zusterbedrijf Tutum fuseren. De partners gaan verder onder de vlag van Agion. De activiteiten worden voortgezet vanuit het hoofdkantoor van Agion in Rijssen en de (InnoBalance-)vestiging in Amsterdam. De nieuwe Agion-samenstelling bestaat uit 45 medewerkers, waarvan elf in Amsterdam.

Agion en InnoBalance leveren al tien jaar oplossingen op basis van SAP Business One, het erp-systeem voor het mkb. Tutum, het zusterbedrijf van InnoBalance, ontwikkelt SAP Business One add-ons voor onder meer webportals, connectivity- en mobility-oplossingen.

Agion is door de fusie naar eigen zeggen de grootste SAP Business One Partner in de Benelux. ‘Met de krachtenbundeling spelen wij in op de behoefte aan meer specialisatie en schaalgrootte, ontstaan door SAP-innovaties en ontwikkelingen in de ict-markt. Alle specialisaties, branche-specifieke kennis en oplossingen zijn nu geïntegreerd in één organisatie met een landelijke dekking’, aldus Jan-Mark Rosman, directeur en oprichter van Agion.

Daarnaast kunnen de bedrijven door de samenwerking oplossingen gaan bieden op basis van de nieuwste technologieën zoals cloud en Hana, de in-memory database technologie van SAP. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5718842). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×