Keylane neemt Benefits-Plaza over

Dit artikel delen:

Keylane, leverancier van software-oplossingen voor de verzekerings- en pensioenindustrie, heeft Benefits-Plaza uit Rotterdam overgenomen. De overname stelt Keylane in staat verzekeraars een compleet platform te bieden voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

Het in 2006 opgerichte Benefits-Plaza biedt een werknemersplatform voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden. In een volledig geautomatiseerde database worden de verzekeringen van alle werknemers overzichtelijk vermeld.

Mutaties in het werknemersbestand worden direct digitaal verwerkt (stp = straight through processing) en gecommuniceerd aan de betrokken verzekeraars. Dit levert efficiency, tijdwinst en kostenbesparing op voor verzekeraars, tussenpersonen en werkgevers. Ongeacht waar de verzekerde regelingen zijn ondergebracht, in het platform kunnen alle regelingen beheerd worden, zoals alle soorten pensioenregelingen, collectieve arbeidsongeschiktheid, verzuim, ongevallen en ziektekosten. 

Logische stap

‘Met het Employee Benefits-platform van Benefits Plaza biedt Keylane de markt een bewezen oplossing. Benefits-Plaza heeft jarenlange ervaring en een sterke positie bij opdrachtgevers opgebouwd, waaronder Avéro Achmea, Allianz, Aegon, Delta Lloyd en Zwitserleven. De overname maakt het mogelijk bestaande en nieuwe klanten van Keylane beter te bedienen,’ zegt Ronald Kasteel, binnen Keylane’s directielaag verantwoordelijk voor onder andere strategie en overnames. 

Ralph van Ginkel, directeur Benefits-Plaza: ‘Aansluiting bij Keylane is een logische stap voor Benefits-Plaza. Samen zijn we beter in staat om onze klanten te voorzien van een totaaloplossing voor het beheer van alle verzekeringsgegevens.’

De software van Benefits-Plaza wordt geïntegreerd in de Keylane-oplossingen. Een voordeel hierbij is dat Keylane al jarenlang software ontwikkelt voor Benefits-Plaza en dus goed bekend is met de oplossingen. Dit zal de integratie aanzienlijk vergemakkelijken, aldus het bedrijf. Keylane heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht en is actief in onder meer de Benelux, Duitsland, Scandinavië en Groot-Brittannië.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-19T14:31:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.