Brabantse automatiseerder verslaat SAP en Microsoft

Dit artikel delen:

Voor de levering van een geavanceerd Product Life Cycle softwarepakket heeft De Meeuw Bouwsystemen gekozen voor erp-leverancier Isah. De opdracht, waarvoor ook SAP en Microsoft in de race waren, heeft een waarde van ruim een miljoen euro.

Volgens de overeenkomst gaan honderdvijftig gebruikers in vier landen met de nieuwe software werken. In één systeem worden de processen engineering (CAD), documentmanagement, projectplanning, productiebesturing, logistiek, financiën, service en verhuur geïntegreerd.

 

Financieel directeur Pieter Dekkers van De Meeuw beoordeelt het erp-concept van Isah als ‘compleet, gebruiksvriendelijk en praktisch’. Daarmee heeft deze relatief kleine, gespecialiseerde speler op de erp-markt grote leveranciers als SAP en Microsoft Business Solutions achter zich gelaten.

 

De samenwerking is illustratief voor de tendens naar steeds meer gespecialiseerde, branchespecifieke software. Het Product Life Cycle-concept van Isah is één van de eerste erp-oplossingen die alle processen van klantordergestuurde bedrijven zoals De Meeuw integreert.

 

De Meeuw Bouwsystemen is gespecialiseerd in tijdelijke en (semi-)permanente bedrijfshuisvesting. Het bedrijf opereert internationaal en heeft te maken met complexe processen. De klassieke erp-functies verkoop, logistiek en financiën worden door Isah uitgebreid met onder meer engineering, service en verhuur. Dekkers: “Juist voor de integratie van onze systemen zochten wij een nieuwe erp-leverancier. Isah bleek na diverse pilots - met simulaties van onze bedrijfsprocessen - als meest compleet uit de bus te komen. Ook over de gebruiksvriendelijkheid zijn we te spreken; daarin onderscheidt het bedrijf zich duidelijk van de complexe software die leveranciers als SAP en Microsoft aanbieden.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-22T11:54:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.