Main Capital neemt Axxerion over

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Investeringsmaatschappij Main Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in Axxerion. Dit is een leverancier uit Heteren van bedrijfssoftware voor facility management en commercieel vastgoed. De software is volledig webgebaseerd en draait in de cloud. Main Capital gaat Axxerion ondersteunen in het uitbreiden van de internationale groei, onder meer via het uitbouwen van het partnernetwerk.

Het in 2003 opgerichte Axxerion heeft momenteel zo’n driehonderd klanten en is een van de grotere it-spelers op het gebied van facility management en vastgoedbeheer. De klantenbasis omvat onder meer CBRE Global Investors, KPMG, Rabobank, Facilicom en Liberty Global. Axxerions producten worden gebruikt voor het optimaliseren en automatiseren van functionele gebieden zoals facility management, asset- en onderhoudsmanagement en contractmanagement.

Met het kapitaal en de ondersteuning van Main Capital gaat Axxerion internationaal uitbreiden. Het bedrijf heeft al een netwerk van wederverkopers in de Verenigde Staten, Duitsland en Polen. Het verder uitbouwen van het partnernetwerk vormt een belangrijk onderdeel van de groeistrategie. Daarnaast komt de nadruk te liggen op het versterken van de organisatie en het leveren van innovatieve oplossingen en selectieve acquisities.

Schaalbaar

Axxerions software is gebouwd als een schaalbaar multi-tenant software as a service (SaaS)-platform. De software biedt een scala aan functionaliteiten, waar in verschillende sectoren gebruik van wordt gemaakt. Axxerion hanteert een flexibel prijsmodel (betaal naar gebruik); klanten kunnen daarbij eenvoudig modules toevoegen of verwijderen, waardoor de software geschikt is voor zowel kleine als grote organisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-29T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.