Yuki neemt documentverwerker Newviews over

Dit artikel delen:

Yuki, het online boekhoudplatform voor accountants, neemt de slimme documentverwerker Newviews over. Beide Rotterdamse bedrijven blijven onder eigen naam opereren. Wel gaan ze actief gebruik maken van elkaars techniek, kennis en functionaliteiten. Newviews neemt met zijn personeel intrek in het kantoor van Yuki aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Bij de organisatie zijn nu in totaal ruim negentig mensen in dienst.

Yuki verwacht middels de overname een nog slimmere portal te kunnen bieden waarin documenten sneller en beter verwerkt worden. Voor de klanten van Newviews betekent de acquisitie een flinke uitbreiding van de mogelijkheden in functionaliteiten. Zo is toegang mogelijk tot het Yuki Backoffice-platform met slimme workflows en management- en communicatietools waar ondernemers en accountants kunnen samenwerken. Klanten hoeven overigens niet over te stappen naar Yuki als boekhoudplatform.

Arco van Nieuwland, oprichter Yuki: ‘Zowel Yuki als Newviews streven beide naar een vergaande automatisering van de online boekhouding. Zo kunnen accountants meer tijd besteden aan hoogwaardige adviesdiensten. Yuki zet collective intelligence, cloud solutions, machine learning en big data in om ‘robotic accounting’ steeds geavanceerder te maken. De 100-procentsovername van Newviews past in onze strategie om ons slimme, zelflerende boekhoudplatform steeds verder uit te breiden en te verbeteren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-30T17:38:00.000Z Rik Sanders