ABIT en EuroSystems Group bundelen krachten

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

De Duitse softwareleverancier ABIT uit Meerbusch en de Nederlandse EuroSystems Group, leverancier van credit management software, uit Nieuwegein voegen hun kennis op het gebied van softwareontwikkeling en consulting voor proces-, risico- en credit management samen. EuroSystems Group bestaat uit EuroSystems en Cwise.

De aandeelhouders, inclusief Main Capital, van zowel EuroSystems Group als ABIT zullen de groeistrategie van de gecombineerde groep ondersteunen. Het bestaande managementteam blijft verantwoordelijk voor alle activiteiten in de eigen markten. Daarnaast zullen gecombineerde bedrijfsactiviteiten worden begeleid door Christian van Laak (EuroSystems) en Erik Koch (ABIT) vanuit de operationele holding.

Internationalisering

Christian van Laak, ceo van ABIT: ‘Naast het vergroten van de omvang van het bedrijf en de uitbreiding van de diensten die wij onze klanten bieden, bereiken wij een belangrijk moment in de internationaliseringsstrategie van beide bedrijven’. Erik Koch, cfo van EuroSystems Group, voegt toe: ‘De fusie met ABIT levert meer mogelijkheden voor onze markten als het gaat om compliancy, continuïteit, controle en communicatie.’

Credit management software en debiteurenbeheer

EuroSystems, opgericht in 1993, is leverancier van credit management softwareoplossingen. De firma levert geïntegreerde softwareoplossingen voor debiteurenafdelingen en uitgebreide (erp-)oplossingen voor incassobureaus en deurwaarders.

Softwareleverancier Cwize, onderdeel van de EuroSystems Group, biedt op zijn beurt plug-and-play business intelligence en interfacingoplossingen voor bedrijven en hun externe incassobureaus.

Het Duitse ABIT, dat ruim dertig jaar bestaat, richt zich op intelligent processing en debiteurenbeheer.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-11T11:39:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.