Qurius IS definitief dochterbedrijf Magnus

Dit artikel delen:

Magnus heeft de acquisitie afgerond van Qurius IS, specialist in het ontwerpen en beheren van (bedrijfskritische) infrastructuren.

Qurius IS heeft 25 medewerkers en realiseerde in 2004 een winstgevende jaaromzet van vijf miljoen euro. Aangezien Qurius IS als vierde werkmaatschappij in de Magnus-groep zelfstandig blijft opereren, kan de integratie snel en soepel verlopen. De resultaten van Qurius IS worden per direct opgenomen in die van Magnus Holding.

 

Fred Hermans, ceo van Magnus Holding: "Het is onze ambitie om een compleet dienstenportfolio op het gebied van bedrijfsbrede standaard- en maatwerksoftware te bieden, en klanten naast advies over it-oplossingen ook applicatiebeheer en -hosting te leveren. Met de expertise van Qurius IS kunnen we dit streven concreet kracht bijzetten."

 

Bram van de Ven blijft directeur van Qurius IS. Volgens hem is de aansluiting van zijn bedrijf bij Magnus Holding mede ingegeven door de al goedlopende commerciële samenwerking en de synchroon lopende ambities. "Magnus Holding bouwt gericht aan een leidende positie in bepaalde marktsegmenten. Samen met Qurius IS kan de groep uitgroeien tot een totaalleverancier voor 'business, enterprise & infrastructure' oplossingen en diensten."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-26T10:46:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.