Carerix breidt platform uit met Refq

human resources

Softwareleverancier Carerix heeft een koppeling gerealiseerd met de online referentietool van Refq. Kandidaten kunnen vanaf nu binnen het Carerix-platform een link toevoegen naar een showcase met professionele referenties.

Edwin Stuart, algemeen directeur van Refq, stelt: ‘Referenties geven ervaring een gezicht en elke extra referentie maakt het profiel van de kandidaat scherper. Het vergroot de vindbaarheid van de kandidaat en de kans op een succesvolle match. De meeste mismatchen ontstaan namelijk op gedrag, stijl en context en niet zozeer op opleiding of capaciteit van een kandidaat.’

Integratie

Reinald Snik, directeur van Carerix, ziet toegevoegde waarde in de integratie van de Refq-tool binnen het platform: ‘Ons bedrijf investeert in ‘het mogelijk maken van de ultieme match’ en het verrijken van kandidaatprofielen met zoveel mogelijk feiten en inzicht. Hiertoe integreren wij met diverse leveranciers die selectie- en validatie-instrumenten hebben die helpen bij een betere match direct vanuit de workflow van Carerix. De koppeling met de online referentietool van Refq past binnen deze strategie.’

Achtergrond

Carerix is leverancier van recruitment- en detacheringssystemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. De firma is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna vijftig medewerkers en meer dan 650 klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ict, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix telt dagelijks meer dan tienduizend gebruikers, verspreid over zeventien landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het TU Delft Science park, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. Refq is actief op het gebied van het inwinnen van referenties. Sinds 2014 heeft Refq, gevestigd in Leiden, vele honderden diepte-interviews afgenomen. De opgedane kennis en ervaring is gebundeld in de online referentietool. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-23T13:20:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.