InnovationQuarter investeert in Tradecloud

Dit artikel delen:

Tradecloud ontvangt een kapitaalinjectie van de Zuid-Hollandse regionale ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter en Paul van Keep, medeoprichter van Exact Software. De Delftse start-up levert een online supply chain platform voor productiebedrijven en technische groothandels. Het wil met extra financiële middelen de marktpositie in de Nederlandse maakindustrie versterken en internationaal groeien.

Tradecloud is opgericht in 2013 en is gevestigd in tech incubator YES!Delft. Het supply chain platform deelt realtime informatie over orders, leveringen en artikelen. Dit biedt bedrijven beter inzicht in hun keten van toeleveranciers en stelt ze in staat om sneller te reageren op marktveranderingen. Gebruikers zijn productiebedrijven en technische groothandels uit het middensegment.

Met de investering van InnovationQuarter en Exact-oprichter Paul van Keep wil Tradecloud zijn supply chain platform versneld uitbouwen, gebruikers succesvoller maken en internationale expansie opstarten.

Tradecloud biedt modules aan voor inkooporders, centraal artikelbeheer, leveringen, inkomende facturen en forecasts. Alle bekende administratieve softwarepakketten waarmee bedrijven hun voorraden en orders plannen, zoals SAP, Microsoft Dynamics en Exact, zijn op het platform aan te sluiten met standaard connectors. Hierdoor is de implementatie van Tradecloud snel te realiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-13T10:39:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.