Pink Elephant met Flexprovider in werkplatform Xelfer

human resources

It-dienstverlener Pink Elephant en Flexprovider, specialist in arbeidsmarktplatformen, zijn live gegaan met Xelfer. Het is een platform waarbij bedrijven onderling medewerkers kunnen uitwisselen.

‘Het platform is bedoeld voor bedrijven die onderling medewerkers uitwisselen. Tijdens een proefperiode betaalt het bedrijf, dat een medewerker overneemt, voor bijvoorbeeld een proefperiode van drie maanden de andere organisatie een vergoeding. Tot nu toe is de ‘overplaatsing’ in zo’n 40 procent van de gevallen succesvol gebleken’, aldus Pink Elephant ceo Piet van Vught . Het platform richt zich op verschillende sectoren. ‘Je merkt dat bij banken en verzekeraars medewerkers boventallig worden, terwijl er in de it en in de logistiek veel vacatures zijn. Wij hopen met Xelfer verschillende branches met elkaar in contact te brengen en zo de transitie voor werknemers makkelijker te maken.’

Distruptieve start-ups

De ceo over de samenwerking met Flexprovider: ‘Ik ben ervan overtuigd dat grote spelers het gaan verliezen van disruptieve start-ups. De toekomst van ict-bedrijven ligt in samenwerken met elkaar in plaats van sec software verkopen. Xelfer is hier een voorbeeld van.'

It-dienstverlener Pink Elephant is opgericht in 1980. Het bedrijf is actief in meer dan twintig landen en levert enterprise app services, it-services en education services. De organisatie heeft vestigingen in Naarden, Den Bosch en Breda.

Arbeidsmarktplatformspecialist Flexprovider is gevestigd in Bussum en opgericht in 2010. De organisatie levert cloud software en fungeert als online arbeidsbemiddelaar. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-26T10:22:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.