Centric slaat nieuwe weg in met HR-oplossing

human resources

Ict-dienstverlener Centric heeft een nieuwe hr-oplossing: Motion. De SaaS-oplossing in de private Centric-cloud voor zowel hr als payroll wordt als dienst aangeboden. Met de dienst kunnen managers en medewerkers informatie delen en taken uitvoeren die nu nog door de hr-professional uitgevoerd worden, aldus de dienstverlener.

‘Motion zorgt voor minder hr-administratie en creëert meer regie voor medewerker en manager. De tool is via internet bereikbaar en kan gebruikt worden op laptop, smartphone en tablet. De oplossing draait in de private cloud van Centric en heeft een intuïtieve rolgebonden gebruikerservaring, ook voor flexibele medewerkers met wisselende rollen in verschillende opdrachten. Met Motion kunnen managers en medewerkers, zonder tussenkomst van hr, informatie delen en taken uitvoeren op het gebied van personalia en salarisgegevens, verlof en het individueel keuzebudget (ikb), zoals dat per 1 januari 2017 voor alle Nederlandse gemeenten van kracht wordt’, aldus Centric. 

Centric ontwikkelt al meer dan veertig jaar hr-en payrollapplicaties en heeft een eigen afdeling wet- en regelgeving op dit gebied. Ook heeft de in IJsselstein gevestigde dienstverlener een integrale servicedesk met gecertificeerde hr-consultants. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-18T11:38:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.