Prezent Internet neemt LogiVert over

Dit artikel delen:
E-commerce

Het Tilburgse internetbureau Prezent heeft Logivert uit Alphen overgenomen. Dit is een leverancier van een softwarepakket voor handels-, winkel- en e-commercebedrijven. Logivert zocht al een tijdje naar een strategische partner die mee kan helpen de groei van het aantal klanten goed op te vangen. Het team van Logivert is verhuisd naar Tilburg.

Logivert is al sinds 1998 actief op het gebied van software voor e-commerce. Het gelijknamige pakket automatiseert het offline- en online handelsproces met zijn functionaliteiten voor enterprise resource planning (erp), e-commerce, klantrelatiebeheer en kassabeheer.

Prezent is een internetbureau met zo’n vijftien jaar ervaring op het gebied van wereldwijde domeinregistratie, software-ontwikkeling en online marketing. Er werken ruim dertig man. Het bedrijf gaat het pakket van LogiVert ondersteunen op het gebied van support, verkoop en beheer. Ook wil het de oplossing op een grote schaal in het midden- en kleinbedrijf promoten.

Het team van LogiVert Nederland kan door deze samenwerking meer focus leggen op de doorontwikkeling van het erp- en e-commerce pakket. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Je moet je afvragen in hoever dit klopt, het lijkt eerder op een sterfhuis constructie van Logivert. Bij de KvK is van de hele overname Logivert Nederland niets bekend, er worden nu haastig overeenkomsten gesloten op naam van Prezent. Gelukkig loopt mijn overeenkomst in maart af. En het Het team van LogiVert Nederland? als 2 man een team is ja dan zijn er 2 over naar Prezent. Maar LogiVert Nederland is volgens de KvK niet van Prezent. (grote) Klanten over en hop Logivert failliet, zijn ze gelijk van alle kleine gebruikers af wat ze toch al wilde.

Beste Peter,

Bij een sterfhuisconstructie is er sprake van een bedrijf dat failliet gaat. Hier is in dit geval geen sprake van. De activiteiten zijn door ons (Prezent) overgenomen, omdat wij een enorm potentieel zien in het vermarkten van de LogiVert software. Sinds de overname zijn we dan ook al met ruim 100% in klanten gegroeid. Dit zijn zowel kleine als grote klantorganisaties. Voor ons zijn beide van belang. Op dit moment wordt er flink geïnvesteerd in de doorontwikkeling van de software. Zo hebben wij als doel om met LogiVert weer snel tot een van de grootste leveranciers van e-commerce, erp, crm en pos in de markt te worden.

Indien je graag meer wilt weten over onze software of ons bedrijf dan willen wij je graag uitnodigen om bij ons langs te komen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend een demonstratie van onze software. Daarbij geven wij je natuurlijk graag een rondleiding binnen ons bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Prezent Webcare Team

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-09T17:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.